icon_recycle Een youngtimer = 100% circulair!

Reactie

In onze zoektocht naar een mooie betrouwbare youngtimer zijn we bij Auto Eminent terecht gekomen. Bij ons eerste bezoek kregen we meteen al een goed gevoel over het bedrijf. De showroom staat vol met mooie auto’s waarvan je bijna niet kan geloven dat het youngtimers zijn. Jelle is zeer kundig en enthousiast en heeft ons zeer goed geholpen. Nadat we een paar maanden in de auto hebben gereden en het buiten kouder werd, kwamen er wat onverwachte problemen met de auto naar boven, maar dankzij de hulp en goede service van Jelle zijn de problemen naar alle tevredenheid opgelost. Mochten we weer op zoek gaan naar een andere auto, ga ik zeer zeker terug naar Auto Eminent.

Op aanraden van iemand met ervaring met deze garage voor het zoeken / vinden van een geschikte “youngtimer”, ben ik bij dhr. Ekkel langsgegaan. Kennismaking was zeer prettig en ik kreeg meteen het gevoel dat hij verstand van zaken heeft. Hij kwam gelijk met een paar goede tips en luisterde goed naar de wensen en ging daarmee aan de slag. Korte tijd later kwam hij via mail met een prachtige optie, die precies voldeed aan de wensen en eisen. Een auto met een goed service verleden, lage kilometerstand en in smetteloze staat. Ik rij inmiddels een paar maand in een auto van 15 jaar oud, die bijna als nieuw aanvoelt, ben er enorm wijs mee en erg zuinig op. Jelle, nogmaals bedankt!

Jelle heeft een snoepwinkel! Alles wat er staat ziet er uit om door een ringetje te halen. Ons oog was gevallen op een prachtige Audi A4. Een auto die bij ons een nieuw leven zou krijgen als werkpaard. Jelle heeft ons hierover goed geadviseerd. De auto is perfect en toen na een aantal weken een klein mankement de kop opstak heeft hij dit direct en zonder vragen hersteld. Bedankt Jelle.

Inmiddels hebben we de auto nu twee weken en deze bevalt uitstekend.
Ook onze BMW monteur was onder de indruk daarvan.
We zijn dus erg blij met onze aankoop. Bedankt Jelle!

Afgelopen december heb ik een prachtige Volvo V70 D5 van 2002 gekocht bij auto Eminent.
Ik werd geholpen door Jelle, die tevens ook de historie van Eminent wist te vertellen.
Ik heb een zeer prettige ervaring met Eminent. Dit is dan ook de 2e Volvo Youngtimer die ik hier koop.
Jelle is een echte vakman en weet waar hij het over heeft. Hij heeft me heel prettig bijgestaan en heeft mijn wensen compleet doen vervullen.
Het was echter moeilijk om een keuze te maken uit de beschikbare auto’s.
Tevens is de verkoop en aflevering van de auto spoedig en goed verlopen.
Ook daarna heeft hij contact opgenomen met mij om te vragen hoe de auto bevalt.
Zeer goede service als je het aan mij vraagt. 1 ding is zeker, ik zal in de toekomst zeker terugkeren.

Ik heb het kopen van onze Volvo XC-90 2004 als zeer prettig ervaren. Jelle / Auto Eminent is een kundige en gepassioneerde autoliefhebber. De Volvo bevalt nog steeds uitstekend. Het is een youngtimer die als een zonnetje rijdt. Ik heb al meerdere mensen aangeraden om bij Jelle / auto eminent een auto te kopen.
Het was de eerste keer in mijn leven dat ik na een auto aankoop een echt goed gevoel had!

In oktober 2019 heb ik bij Auto Eminent (Jelle) mijn donkerblauwe Mercedes E 320 – 4 Matic combi gekocht.
Deze schitterende Benz had slechts 69.000 km op de teller staan. Van de eerste eigenaar geïmporteerd uit Zwitserland.
En voorzien van alle denkbare opties. Zowel het interieur als de buitenkant zag er echt helemaal uit als nieuw.
Nu, na 12.000 km in deze zoevende voiture te hebben gereden heb ik niets kunnen ontdekken waarvoor ik naar een garage zou moeten gaan.
Jelle heeft mij op prettige wijze aan deze mooie auto geholpen. Hij komt zijn afspraken na, het grote voordeel voor de klant.
Jelle is zelf een echte perfectionist en neemt geen genoegen met half werk. Zeer aan te bevelen.

Oktober 2019 heb ik bij Auto Eminent een Audi A3 sportsback youngtimer gekocht.
Ik was blij verrast met de vriendelijke en persoonlijke aanpak van Jelle.
In overleg is alles mogelijk, van service tot schade herstel, zelfs het aan huis afleveren bij Nijmegen.
Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!

Beste Jelle, De ervaring met jouw bedrijf is zeer goed, we hebben een perfect bevallende Mercedes bij je gekocht die er echt als nieuw uitziet.
We hebben rustig kunnen onderhandelen en kregen alle informatie die we wilden, alles ging eerlijk en open.
De prijs was stevig, maar als je er een perfect product voor krijgt met een goede service en afhandeling, ben je dat snel vergeten.
Om kort te gaan: Auto Eminent is een aanrader.

Afgelopen zomer ging ik op zoek naar een youngtimer en bij Jelle liep ik een prachtige Audi A4 tegen het lijf.
Met zorg had Jelle hem in de staat gebracht waarvan je denkt “ik rijd in een nieuwe auto”. Prima service.
Jelle levert de auto af zoals hij hem zelf ook zou willen hebben. Top!

Ben zeer tevreden over de aankoop van de Mercedes 350 ML.
Ik heb die 7-7-2109 aangekocht bij Auto Eminent inclusief garantieverzekering.
Auto rijdt perfect, verbruikt geen druppel olie, geen mankementen. Dit bedrijf maakt waar wat ze verkopen.
Zou voor volgende aanschaf voor een auto zeker terugkomen.

Welke automobilist met een druk dagelijks bestaan, in bezit van twee twintigjarige auto’s, heeft zijn autodealer nu op 90 kilometer afstand zitten, enkele reis?! Ik dus. Te beginnen omdat ik – zeker met meer storingsgevoelige karren – nooit argwaan wil hebben dat me toch stiekem een poot wordt uitgedraaid. Eigenaar Jelle is niet alleen volstrekt naturel, pretentieloos, technisch onderlegd en uiterst behulpzaam, hij kent ook talloze verscholen adresjes voor de vakkundigste en vaak voordeligste oplossing, mocht hij het in zijn eigen garage niet kunnen oplossen. Diepe liefde voor auto’s, designdetails en mooie mechaniek is wat hem drijft; alsof zijn zaak een volwassen variant is van een doos vol Dinky of Corgi Toys waar hij uren zoet mee kan zijn. Maar gelukkig kan hij auto’s ook nuchter en geestig relativeren en moeten ze gewoon goed rijden. Oprechte man dus die soms veel te goed is voor deze wereld en daarom uitsluitend een oprechte (en grote) klantenkring verdient. En nee, ik ben geen familie, aandeelhouder of Indiase reviewschrijver… Maar gewoon een klant die ver weg woont.

Al jaren geleden ben ik in contact gekomen met Auto Eminent, toen nog op een andere locatie. Ik was de hoge afschrijvingen en bijtellingen van nieuwe auto’s een beetje zat en kwam er ook achter dat de betere auto’s van weleer, youngtimers, nog heel veel rijplezier opleveren. Ik kende het begrip youngtimer toen nog niet. Sinds die tijd heb nu denk ik zes maal een auto gekocht bij Jelle, allemaal mooie en eerlijke auto’s. En ook mijn dochter heeft bij Jelle een mooie youngtimer kampeerbus gekocht. En ja…. de prijs is dan wel wat hoger dan een andere auto van dezelfde leeftijd, maar de kilometerstand en staat van onderhoud (alles keurig gedocumenteerd) steekt dan ook met kop en schouders uit bij de gemiddelde wat oudere auto. Auto Eminent is voor mij en mijn bedrijf een prima leverancier gebleken voor mooie auto’s voor zowel zakelijk als prive gebruik. En die keren dat er toch wat stuk ging kwamen we er ook goed uit.

Uitstekend. Aardige, serieuze eigenaar die verkoopt wat hij aanprijst. Bovendien levert hij prima service. Een aanrader voor een ieder die niet nieuw wil rijden.

Prettig bedrijf. Zeer vriendelijke eigenaar met kennis van zaken. Auto’s worden afgeleverd zoals beschreven en verkocht. 2e keer daar een auto gekocht, zal niet de laatste zijn.

Een auto kopen vind ik leuk maar ook een gedoe. En het kost een hoop tijd. Ik kan een auto mooi vinden en voelen dat ie lekker rijdt maar ik heb geen verstand van het technische gedeelte. Ik ben erg afhankelijk van de verkoper. Gelukkig zijn er mensen zoals Jelle die je meteen een goed gevoel geven. Dat zegt nóg niet alles maar Auto Eminent is een prettige en betrouwbare youngtimer-specialist gebleken. Ik rij sinds mei 2018 in een heerlijke XM en alles wat beloofd is, is nagekomen. De service bestaat uit gedegen advies, een eerlijk verkoopverhaal en hulp bij alle transacties. Of ik Jelle aanbeveel? Wat dacht je!