Over Auto Eminent
Auto Eminent is in 2007 opgericht door Jelle Ekkel.
Jelle: "Tijdens mijn vorige werk reed ik buiten werktijd voortdurend in een andere auto. Het aan- en verkopen van die auto's vond ik leuker dan mijn toenmalige werk, zodoende ben ik in 2007 met Auto Eminent begonnen.
Ik ben mij in de loop van de tijd gaan specialiseren in de verkoop van Youngtimers; oudere karakterauto's in goede tot buitengewoon goede conditie. Mijn perfectionisme speelt hierin een rol.
Door het nastreven van kwaliteit en passie voor het vak heb ik inmiddels een uitgebreide kennisbank en een uitgebreid netwerk ontwikkeld. Mijn handel gaat zeer zeker over kwaliteit boven kwantiteit. Dat wordt bereikt door een grondige selectie van het gehele aanbod in een groot deel van westers Europa. Hierdoor is de klant verzekerd van plezierig en zorgeloos autorijden zonder onverwachte kosten.
In mijn omgang met klanten zijn openheid en betrouwbaarheid belangrijke kenwaarden: Van mens tot mens. Tevreden klanten genieten niet alleen van hun als 'nieuw' rijdende youngtimer, ze zorgen ook voor positieve mond tot mond reclame, volgens mij de beste reclame die er is."

Sinds 2018 werken Eddie, Mirjam en Jelle samen in een eigen, compleet gefaciliteerd pand aan de Koematen 44 te Steenwijk.
Jelle: "Wij kunnen u inmiddels dus ook van dienst zijn met een onderhoudsbeurt, nieuwe banden en APK in onze eigen werkplaats en kunnen u bij veel andere specifiekere zaken helpen danwel adviseren, bijvoorbeeld bij (deel)revsie, elektronische storing, schadeherstel, spotrepair, airconditioning, vervanging van een voorruit, taxaties, lease, blindering van ruiten, inbouw LPG, montage van een trekhaak, inbouw navigatie en meer.
Ook kunt u bij ons aankloppen voor bemiddeling in aankoop in binnen- of buitenland, consignatieverkoop, autotransport en inruil."

Team-Eminent.jpg, 70kB