Garantie
Op èlke auto uit de showroom geldt Standaard garantie, ofwel ‘calamiteiten-garantie’.
Indien gewenst kunt u voor 295 euro extra 6 maand Volledige garantie op alle technische delen bijkopen.
Hieronder staan de twee varianten verder uitgelegd.

Standaard garantie - € 0,00
Auto Eminent is als commerciëel handelend en gespecialiseerd autoverkoopbedrijf verplicht zich te houden aan het in de wet beschreven conformiteitsbeginsel. Aanmerkelijke problemen, waardoor de auto niet meer start, loopt of schakelt, die ontstaan binnen afzienbare tijd na aankoop, zijn toe te rekenen aan Auto Eminent. Immers, het kan niet de bedoeling zijn dat een autoverkoper U als leek een auto verkoopt die niet voldoet aan hetgeen U redelijkerwijs van deze auto mag verwachten. Auto Eminent geeft dus standaard garantie op calamiteiten. U bent bij ons zodoende verzekerd van de aanschaf van een goede auto, want, mocht het onverhoopt toch verkeerd gaan, verzekerd van hulp en een afdoende oplossing.

Volledige garantie – 6 maanden - € 295,00
Voor 295 euro extra ontvangt u 6 maand contractueel garantie op alle techniek.
Onder de techniek valt;
  • Cilinderblok, motorcarter, cilinderkop, behuizing van wankelmotoren; de volgende interne onderdelen die verbonden zijn met het oliecircuit: krukas, krukaslager, zuiger, zuigerbouten, zuigerringen, cilinderbussen, oliepomp, drijfstang, drijfstanglager, nokkenas, aggregaatas, klepstoter, kiphendel, sliphendel, swinghendel, kleppen, klepveren, klepgeleiders, klepzitting, stuurketting, stuurkettingwielen, kettingspanner, geleiderails, uitzetas, cilinderkopdichting, tandriemen met spanrol voor klepsturing, oliekoeler, carter, oliedrukschakelaar, oliefilterbehuizing, vlieg- en aandrijfschijf met tandkrans.
  • I Handmatig
   Behuizing; de volgende interne onderdelen die verbonden zijn met het oliecircuit: hoofd-, tussen- en secundaire as, schakelvork, schakelstangen, schakelstop, synchroonlichaam, synchroonringen, tandwielen, tachoaandrijving, cardanlager.
   II Automatisch
   Behuizing, koppelomvormer; de volgende interne onderdelen die verbonden zijn met het oliecircuit: planetaire tandwieloverbrenging, oliepomp, hydrozuiger, lamellen, tandwiellager, remschijven, vrijloop, centrifugaalregelaar, modulator, schakeleenheid, regelaar versnellingsbak.
   III Traploze aandrijving
   Behuizing; de volgende interne onderdelen die verbonden zijn met het oliecircuit: keerset met aanrijelementen, primaire en secundaire a s met verschuifbare kegelschijven, oliepomp, schubbenband, hydraulische regeleenheid.
  • Behuizing differentiaaldrijfwerk; de volgende interne onderdelen die verbonden zijn met het oliecircuit: aandrijftandwiel, schotelwiel, uitzetkorf, uitzetwielen, lager, differentiaalblokkering.
  • Behuizing; alle interne onderdelen die verbonden zijn met het oliecircuit.
  • Cardanassen, aandrijfassen, aandrijfkoppeling; van de aandrijf-doorslagregeling (ASR, ASC, EDS, ESP, 4Matic): Toerentalsensoren, elektronische regelaar, hydraulische eenheid, accumulator en laadpomp.
  • Stuurhuis met alle interne onderdelen, stuurhulp met alle interne onderdelen en elektronische componenten.
  • Hoofdremcilinder, rembekrachtiging, vacuümpomp, wielremcilinder, remzadel, remkrachtregelaar, remkrachtbegrenzer; van de hydropneumatiek: hogedrukpomp; de volgende ABS-onderdelen: elektronische regelaar, hydraulische eenheid en toerentalsensor.
  • Brandstofpomp, injectorpomp, pomp-verstuivingseenheid, carburator; van de laadsystemen: turboaanjager en compressor; de volgende onderdelen van het elektronische inspuitsysteem: regelaar, behuizing smoorklep, schakelaar smoorklep, centrale inspuiteenheid, luchtmassameter, brandstofverdeler, brandstofdrukregelaar, injectiekop, klopsensoren, temperatuursensoren, toerentalsensoren, leegloopschijven.
  • Ontstekingscircuit; de volgende elektrische onderdelen: regelaar, verdeler en ontstekingsspoel; de volgende onderdelen van de airconditioning: compressor, condensator, verluchter en verdamper; ruitenwissermotor vooraan en achteraan, motor voor ruitenwissers op de lichten; motor verwarming/secundaire verluchter; claxon;
  • Koeler (waterkoeling), warmtewisselaar, thermostaat, waterpomp, visco-/thermoverluchter, verluchterkoppeling en thermoschakelaar, koeler voor automatische transmissie.
  • Lambdasonde, slang en bevestigingsonderdelen in verbinding met de lambdasonde.
  • Lambdasonde, slang en bevestigingsonderdelen in verbinding met de lambdasonde.